Transformational Breath® 

FØRSTEGANGS tilbud kr 650.-  


To sesjoner kr 1400.- 
Enkelt sesjon kr 890.-
- pluss en gratis Nia time!

Anbefal Solsiden Helse & Velvære til en venn,  
og få GODE tilleggs rabatter!

Vær nysgjerrig, kontakt meg i dag, 
du vil bli glad for at du gjorde!

Pusten er broen til din sjel!

Transformational Breath® er en "State of the Art" dynamisk, enkel og kraftfullt helsefremmende prosess, som skaper stor transformasjon i ens liv. Det er en pålitelig og effektiv teknikk, som benytter seg av en høy vibrasjonskraft, skapt ut fra et spesifikt pustemønster. Når vi erfarer livets opp- eller nedturer, ankrer vi erfaringene også gjennom pusten, bevisst og ubevisst. Vi refererer faktisk til pusten, når vi beskriver hendelser!

"Jeg mistet pusten" -
"Pust rolig og senk skuldrene" -
"Jeg måtte puste dypt og telle til tre..." -
"Jeg holdt pusten" -
"Jeg fikk ikke puste" -
"Jeg pustet lettet ut" , osv.

Det er kjent, at når vi utsettes for traumer og negative hendelser, lagres disse i kropp og sinn og danner blokkeringer. Disse blokkeringer setter seg som smerte i den fysiske såvel som den emosjonelle kropp og holder oss tilbake fra å blomstre fullt ut i livet. Pusten er m.a.o. direkte tilkoblet gamle lagrede opplevelser og erfaringer, på godt og vondt.

Gjennom Transformational Breath® sesjoner vil krevende blokkeringer du vet om eller ikke vet om, oppløses. Dette skjer trygt, automatisk og naturlig, uten behov for analyse og kontroll. Metoden tillater deg å puste riktig og bedre, oppleve mer letthet, glede og energi i hverdagen, og sist men ikke minst, kjenne på en forsterket rolig og kjærlig tilstand.

Du kommer mer i flytsonen i livet og vil merke økt trivsel og livsglede. Alt du trenger å gjøre, er å legge deg behagelig tilrette, og rolig uten anstrengelse, la deg veiledes inn til mot en naturlig sirkulær og dyp pust. Å puste sirkulært og dypt er enkelt og kraftfullt, og gir varige gode resultater!

Frigjør gleden og latteren i din sjel.
Oppdag Transformational Breath!

Breath & Movement21-23 juni!

Weekendkurs i Nia Fridans & Transformational Breath

Dette er en herlig weekend for deg som er åpen og nysgjerrig på hva det er, og hvorfor det er så godt for kropp og sjel. 
Du vil merke hvordan en Transformational Breath® sesjon kan oppleves. Du vil nyte dans, glede og overskudd med Nia Fitness FreeDance®. Du vil få innføring i de fysiske helse aspekter som berøres i enhver Transformational Breath sesjon, og du vil bli guidet gjennom fire puste sesjoner i løpet av helgen.

Det stilles ingen krav til "kompetanse" eller prestasjon!
Dette er en spennende, rolig, aktiv og befriende opplevelse!
Å puste er lett, og med den sirkulære puste metoden du
lærer mer om, vil du reise hjem og føle deg beriket,
forundret og tilfreds. 
Velkommen til en transformerende opplevelse!


Kursleder & Trener er Adelle Brownlee Brewer, sertifisert Transformational Breath® Trainer,  2nd Degree Black Belt Certified Nia Somatic Educator + Trainer, JourneyDance™ Facilitator, Yoga instruktør, Reiki Sensei, and Professional Fiber Artist. Hun har danset og undervist i over 35 år
og kommer til Norge for å gi deg muligheten til å oppleve
Transformational Breath 
og Nia Fridans!
Kursavgift: US$ 299
For mer info om Breath & Movement®:
https://adellebrewer.com/breath-movement/

Kontakt Emma Gjestehus direkte, om du har behov for å booke rom,  og referer til "Breath & Movement" weekendkurs.
https://www.emmagjestehus.no/  

                                                                               www.solsidenvelvaere.no